Design Gadgets & Cadeau

Bent u op zoek naar een leuk verwencadeau voor een keukenprins of –prinses (misschien wel uzelf!) dan kunt u altijd bij De Huismuis slagen. Van originele servetjes tot state-of-the-art design. Ook in dit segment van onze winkel komen onze liefde voor het vak en onze nieuwsgierigheid naar nieuwe dingen geweldig tot hun recht. Wij stropen internationale beurzen af om precies die dingen te vinden die een glimlach op uw gezicht toveren.
Onze designmerken zijn onder andere: Bodum – Royal VKB – Vacuvin.

 

Kookboeken

Koken is een serieus vak, een plezierige hobby, iets daar tussenin of misschien wel allebei… Ons steeds wisselend assortiment kookboeken geeft een bijzonder kijkje in de keuken, met klassiekers als de Larousse, handige instructieboeken over kooktechnieken en leuke eigentijdse naslagwerken over taarten bakken en versieren. Laat u inspireren!

 

Afvalbakken

Als u gevoelig bent voor design, dan wilt u dit natuurlijk consequent doorzetten tot en met de afvalbak. Dat wat u aan het oog (en de neus) onttrokken wilt hebben mag immers best in een oogstrelend omhulsel gestoken zijn! Voor die consequente design liefhebbers hebben wij de ultieme afvalbakken in het assortiment, in vele maten en kleuren van Wesco.

IMG_1603