Pannen

Ook op het gebied van pannen heeft De Huismuis te kust en te keur. Er is zoveel, omdat er bij de keuze van pannen heel wat komt kijken. Voor elke pan geldt dat het materiaal de smaak en eetbaarheid van het erin te bereiden voedsel niet mag aantasten en dat de warmte efficiënt verdeeld moet worden om aanbranden te voorkomen. Maar met deze basisvoorwaarden zijn we er nog lang niet! Afhankelijk van uw wensen en budget bieden wij u pannen van diverse materialen, variërend van roestvrij staal, aluminium, (giet)ijzer en keramiek tot koper en tal van verfijnde legeringen met onderscheidende eigenschappen. Wij leggen u graag de specifieke voordelen van de diverse materialen uit.

Niet alleen het materiaal maar ook het formaat heeft veel invloed op het kookproces. Daarom hebben we ook diverse pannen in het assortiment waarvan zowel het materiaal als de grootte op het specifieke gebruik is afgestemd: aspergepan, soeppan, pastapan, mosselpan, Römertopf, etc.

De door ons gevoerde merken zijn onder andere: Demeyere – BK – Spring – Scanpan – Le Creuset – Woll (vestiging Haarlem) –  Fissler – Staub – De Buyer – Mauviel.

Van complete pannenset tot specialistisch item en van stoompan tot snelkookpan, u treft het bij De Huismuis.

pannen