Nieuws

... Lees meerLees minder

3 dagen geleden

Ga naar Facebook

Onze olijfolie 'Lesbos' heeft een lichte, nootachtige smaak.
De olie is lekker over tomatensalade en in combinatie met paddenstoelen. De heerlijke aardse smaak past bij Griekse souvlaki en risotto. Ook smaakt hij goed bij mildere azijnen zoals onze tomaat-azijn en appel-azijn.
Nieuwsgierig naar onze diverse smaken olijfolie van de tap?
Kom gerust langs om te proeven en laat je informeren!
... Lees meerLees minder

5 dagen geleden

Ga naar Facebook

Naast de mooiste pannen, keukenmachines, messen en bakvormen kun je bij De Huismuis ook terecht voor het 'kleine spul'! Heel handig is bijvoorbeeld de 'Easy 2 Open' waarmee je gemakkelijk dopjes van flessen draait, of de anti-slip pot-opener. Onmisbaar zijn de vaatdoekjes en het zacht sponsje wat niet krast! En wat dacht je van de eiersnijder, nootmuskaatrasp, Parisienneboor ( meloen- en boterballetjes) of tuitenrager... ... Lees meerLees minder

2 weken geleden

Ga naar Facebook

De Huismuis heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd.

Heb je wel eens iets bereid op een rookplank (en de BBQ?) Het is héérlijk en heel makkelijk! De meeste rookplankjes worden gemaakt van cederhout: een sterk en licht houtsoort, die van nature een olie bevat waardoor het bestand is tegen schimmel en rot. Vóór gebruik op de barbecue week je de plank eerst minimaal een uur in water (of wijn!)
Zorg dat het rookplankje niet groter is dan de helft van de BBQ. Verdeel de kolen op de BBQ: schuif alle kolen naar één zijde. Plaats de nog natte plank op de hete barbecue en wacht tot deze gaat roken. Leg de plank boven het deel zonder kolen: wanneer je de plank recht boven het vuur plaatst kun je hem waarschijnlijk maar één keer gebruiken. Als je hem naast de vlam legt, en de producten dus indirect laat garen, gaat de plank wat langer mee én vliegt de plank niet in de brand! Leg vlees, vis of groenten op de plank en laat het gerecht garen..eet smakelijk!
... Lees meerLees minder

3 weken geleden

Ga naar Facebook

Bij De Huismuis Alkmaar is de winkelvoorraad van het servies Gaze van Kitchentrend met 25% afgeprijsd! Zachte pastelkleuren blauw, groen en grijs: ERG leuk op de zomers gedekte tafel. Misschien wel goed te combineren met je eigen servies ;) ... Lees meerLees minder

3 weken geleden

Ga naar Facebook

Helenita Galera, Ary van Krimpen en 4 others like dit

View previous comments

Carla BaasKun je de lime groene hapjes schaal voor 5 euro voor mij bewaren ?

3 weken geleden

1 Reply

Comment on Facebook