Onze service

Bij De Huismuis omarmen we een duidelijk concept: we streven naar merken en producten die écht het verschil maken en bieden onze klanten producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, terwijl we onze milieubewuste en duurzame waarden hoog in het vaandel houden. Om het aanbod overzichtelijk en doordacht te houden, kiezen we bewust voor leveranciers die, net als wij, zorgvuldig nadenken over hun producten. We geven de voorkeur aan samenwerking met mensen die hun producten zelf ontwikkelen en produceren, mensen met een visie op kwaliteit en duurzaamheid.

Onze Filosofie:
Kwaliteit en duurzaamheid

Onze Filosofie: Kwaliteit en duurzaamheid

De Huismuis is het gezamenlijke culinaire avontuur van twee gedreven ondernemers: Onno Spek en José Erkenbosch. Wat begon als een gedeelde passie voor koken en bakken, heeft zich ontwikkeld tot een prachtige zaak die synoniem staat voor koken, bakken, tafelen en de zoektocht naar unieke kookgerelateerde cadeaus en gadgets.

Over ons
De Huismuis

Neem contact op

Bij De Huismuis kunt u niet alleen inspirerend winkelen, maar wordt u ook begeleid door ervaren en deskundig personeel dat de tijd neemt om u te informeren en te adviseren. We hebben gedegen vakkennis en klantenservice hoog in het vaandel staan. Alle nieuwe producten worden grondig getest, zowel door ons als door een klantentestpanel. Wij weten wat we verkopen, zodat u precies weet wat u koopt.

Kortom, De Huismuis is uw culinaire bestemming voor kwaliteitsproducten, persoonlijke service en een passie voor koken en bakken. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze winkels en online!

Onze service:
Gedegen vakkennis & Servicegerichtheid

* indicates required

Intuit Mailchimp

Koken is meer dan alleen het bereiden van voedsel; het is een manier om verbinding te maken, herinneringen te creëren en te delen. Wil je de nieuwste recepten, culinaire tips en speciale aanbiedingen rechtstreeks in je inbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles wat er gebeurt bij kookwinkel De Huismuis.

Schrijf je in voor Smakelijke Nieuwtjes!